TG Academy

Blijf bekwaam in je vak.

Welke kennis en vaardigheden heb je nodig om aansluiting te blijven houden bij de ontwikkelingen in de Toegepast Gerontologie? Blijf een meerwaarde houden voor bedrijven en organisaties. Ontwikkel nieuwe vaardigheden, train je huidige vaardigheden en blijf up to date in je vak.

De TG Academie voorziet in cursussen en trainingen speciaal gericht op de Toegepast gerontoloog, maar zeker ook voor ander professionals kunnen de cursussen en trainingen waardevol zijn. Het aanbod zal zich de komende periode gaan uitbreiden. Bekijk hieronder het actuele aanbod:

Waarde propositie


Te vaak worden producten en diensten ontwikkeld die niet aansluiten bij de eindgebruiker. Met de waardepropositie methode ontwikkel je diensten en producten die aanlsuiten bij jouw eindgebruiker. Tijdens deze workshop maak je kennis met deze tool, leer je de stappen die nodig zijn om een zo goed mogelijk profiel te maken en heb je handvaten om toegevoegde waarde te creëren voor de klant, met jouw diensten/producten. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over deze workshop.

Businessmodel


Een ondernemersplan opstellen moeilijk? Helemaal niet. Met deze workshop leer je een nieuw bedrijfsmodel te creëren in een dag. Businessmodel canvas (BMC) is een veel geprezen methode. Na deze workshop ben je in staat de basispricipes van het toepassen van dit model te begrijpen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de workshop.

Scrum


Efficiënt samenwerken in projectteams. Tijdens deze basis workshop scrum leer je de principes kennen. Na deze workshop ben je in staat zelfstandig met scrum aan de slag te gaan. Leer het framework toepassen en maak kennis met analoge en digitale tools die je daarbij helpen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over deze workshop.